Access Point Pepwave AP One

Access Point Pepwave AP One

9,50  / day

2 days : 7,13  / day
3 days : 5,70  / day
4 days+ : 4,75  / day
Pepwave AP One

In stock

Clear dates

Description

Pepwave AP One AC Mini

Dual-band AC WiFi Access point

De Pepwave AP One AC Mini is een van de kleinste 802.11ac access points op de markt. Met dit uiterst compacte dual-band access point creëert u een snel en betrouwbaar WiFi netwerk door het hele bedrijf. Dit model haalt een gecombineerde downloadsnelheid van 1166 Mbps.

Eigenschappen Pepwave AP One AC Mini
  • Dual-band 802.11ac accesspoint
  • 2×2 MIMO technologie
  • Snelheid: 300Mbps (2,4GHz) + 866Mbps (5GHz)
  • 60 gelijktijdige gebruikers per radio
  • Met Social WiFi Hotspot functie
  • Gevoed via stroomadapter of PoE (802.3af)
  • 1 Gigabit Ethernetpoort
  • Maximaal 16 SSID’s

Simultaneous dual-band WiFi

De Pepwave AP One AC Mini mag dan wel klein van formaat zijn, zijn prestaties zijn dat beslist niet. Het compacte access point biedt dual band 802.11ac WiFi met hoge snelheden en een uitstekend bereik. Op de 2,4 GHz band genieten gebruikers van downloadsnelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz band is dit tot maar liefst 866Mbps. Het fijne van deze router is dat het apparaat gelijktijdige dual-band WiFi ondersteunt, waardoor u beschikt over twee onafhankelijke draadloze netwerken. Zo kan een groot aantal tablets, smartphones en laptops draadloos verbinding maken zonder elkaar in de weg te zitten.

Social WiFi Hotspot

Wilt u een WiFi Hotspot creëren voor uw bezoekers? Met de Pepwave AP One AC Mini kunt u bezoekers toegang geven door middel van Social WiFi login (werkt met Facebook, Twitter, LinkedIn, Sina Weibo en e-mail). Dit is een handige marketingtool waarmee u uw bereik op social media vergroot en waardevolle informatie verzamelt over uw bezoekers (zoals geslacht, leeftijd en herkomst). De data wordt gepresenteerd in overzichtelijke diagrammen in InControl 2.

Flexibele netwerkoplossing

Dit access point vormt een perfecte aanvulling op uw Peplink router, maar is ook te combineren met routers van andere merken. De Pepwave AP One AC Mini is geschikt voor desktop of muurmontage en kan gevoed worden via een stroomadapter (apart verkrijgbaar) of via PoE. Ondersteuning van PoE (Power over Ethernet) maakt de installatie nog gemakkelijker aangezien u dan niet gebonden bent aan een stopcontact.

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Access Point Pepwave AP One”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.