ASL Intercom Set

ASL Intercom Set

(1 customer review)

96,00  / day

2 days : 72,00  / day
3 days : 57,60  / day
4 days+ : 48,00  / day
ASL Intercom set

In stock

Clear dates

SKU: ASL Set Category: Tags: , , , ,

Description

ASL=betrouwbaarheid

Een ASL Intercom set is van oudsher een begrip in de televisie-industrie. Nog steeds wordt er vaak gesproken over een ASL-letje als men eigenlijk gewoon een vorm van een communicatiesysteem bedoeld. De reden hiervoor is eenvoudig: alle apparatuur verandert, maar de robuustheid, de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van ASL, dat is iets waar je altijd op kan rekenen.

Inmiddels is het bedrijf overgenomen door Riedel. Dus, de vertrouwde postjes, of beltpacks, worden niet meer gemaakt. Maar Keytown beschikt nog steeds over een volledige set die nog even goed is als jaren geleden. Analoge kwaliteit die niet stuk te krijgen is!

Complete ASL Intercom Set, bestaande uit:

  • Main station PS279
  • 5 x beltpack PS19
  • 1 x beltpack PS29 (two-channel)
  • 8 x headset (4 x HS2/D; 4 x HS1/D)
  • XLR kabels (1 x 20 mtr, 2 x 10 mtr, 3 x 5 mtr, 3 x 3 mtr, 3 x 1 mtr)

Uiteraard kunt u uitstekend met elkaar communiceren en u kunt zelfs twee aparte kanalen maken. Bovendien is het erg eenvoudig om bijvoorbeeld programma geluid toe te voegen middels de AUX ingang. Kortom, de ASL Intercom Set is heel flexibel en heel veelzijdig.

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

1 review for ASL Intercom Set

  1. De Mobiele Filmcrew

    Voor de prijs echt een top setje, alles is doorlusbaar wat heel veel kabel scheelt. De set werkt op 3 pins xlr wat je dus eventueel zelfs van de licht of geluidman kan lenen.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

Vaak erbij besteld...