Atem Mini Pro Iso

Atem Mini Pro Iso

60,00  / day

2 days : 45,00  / day
3 days : 36,00  / day
4 days+ : 30,00  / day

In stock

Clear dates

SKU: K03-BAMP01-1 Category: Tags: , , , ,

Description

De ATEM Mini Pro ISO heeft alle functies van ATEM Mini Pro en neemt ook nog eens 5 H.264-videostreams in realtime op! Dat is een clean feed van alle inputs plus het live-programma! Een DaVinci Resolve-project wordt ook opgeslagen, zodat u uw live productie kunt openen om bewerkingen aan te passen, audio te remixen en kleurcorrectie toe te voegen!

ATEM Mini Pro Iso maakt het gemakkelijk om professionele producties met meerdere camera’s te maken voor livestreaming naar YouTube en innovatieve bedrijfspresentaties met Skype of Zoom! Sluit gewoon de ATEM Mini Pro Iso aan en u kunt tot 4 hoogwaardige videocamera-ingangen schakelen voor beelden van aanzienlijk betere kwaliteit. Of sluit een computer aan voor PowerPoint-dia’s of gameconsoles. De ingebouwde DVE maakt opwindende beeld-in-beeld-effecten mogelijk, perfect voor commentaar! Er zijn ook tal van video-effecten! Alle ATEM Mini-modellen hebben een USB die werkt als een webcam, zodat u alle streaming-software kunt gebruiken, terwijl de ATEM Mini Pro ISO- en ATEM Mini Extreme-modellen livestreaming en opname op USB-schijven toevoegen. De ATEM Mini heeft zelfs geheime uitzendfuncties voor high-end werk!

De BMD ATEM Mini Pro Iso is snel geïnstalleerd en gemakkelijk te gebruiken. Het bevat 4 standaard geconverteerde HDMI-ingangen, USB-webcamuitgang, HDMI-uitgang, Fairlight-audiomixer met EQ en dynamiek, DVE voor Picture-in-picture, overgangseffecten, chroma key voor groen scherm, mediapool met 20 foto’s voor titels en gratis ATEM-softwarebesturing. Je kunt rechtstreeks opnemen op USB-flashdisks in H.264 plus directe streamen via Ethernet naar YouTube Live en meer. Er is ook een multiview met 4 camera’s, media, preview en programma plus status van opname, streaming en audio.

ATEM Mini Pro Iso is makkelijk te gebruiken en snel te leren!

Er is nog nooit een switcher geweest die gemakkelijker te gebruiken is, omdat u eenvoudigweg op een van de genummerde toetsen op het paneel drukt om tussen videobronnen te schakelen. U kunt kiezen tussen cut- of effectovergangen door de cut- of auto-knoppen te selecteren. In tegenstelling tot hard schakelen, vertelt de auto-knop ATEM Mini om een ​​video-effect te gebruiken bij het schakelen tussen ingangen. U kunt kiezen uit opwindende overgangen zoals faden, of meer dramatische effecten zoals dip naar kleur, DVE-squeeze en DVE-push. Voeg een DVE-effect toe voor beeld-in-beeld-effecten met aangepaste beeldposities en achtergrond. Er zijn zelfs “mediaspelers” die nog steeds een opslagplaats zijn voor titels en afbeeldingen die u kunt laden via externe softwarebesturing.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atem Mini Pro Iso”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.