Atem Television Studio Pro 4K

Atem Television Studio Pro 4K

(2 customer reviews)

130,00  / day

2 days : 97,50  / day
3 days : 78,00  / day
4 days+ : 65,00  / day
Atem Television Studio Pro 4K

In stock

Clear dates

Description

Met de Atem Television Studio Pro 4K van Blackmagic Design haalt u een alleskunner in huis! Alle 8 onafhankelijke 12G SDI inputs kunnen alle gangbare HD en UltraHD formats tot 2160p60 verwerken, zelfs als alle bronnen verschillend zijn! Aparte software is niet meer noodzakelijk en zelfs de audio kan middels de ingebouwde Fairlight audiomixer direct gecontroleerd worden.

Wilt u een complete set met de Atem Televison Studio Pro 4K en bv camera’s zoals de Panasonic AW-HE40? Informeer via onderstaande contactformulier naar de mogelijkheden!

 

Omschrijving op de Blackmagic Design website:

“ATEM Television Studios zijn de eerste live productieswitchers die zijn ontworpen voor zowel omroepen als AV-professionals. Er zijn 2 krachtige HD-modellen met 4 SDI- en 4 HDMI-ingangen en een nieuw Ultra HD-model met 8 12G-SDI-ingangen. Atem Television Studio-modellen zitten boordevol geavanceerde uitzendfuncties en beschikken over synchronisatie op alle ingangen, zodat u altijd schoon kunt schakelen, of u nu professionele of consumentencamera’s gebruikt. Bovendien krijg je een multiview-output zodat je al je bronnen, preview en programma op één scherm kunt zien, aux out, ingebouwde talkback, 2 still-stores, een audiomixer, camerabesturingseenheid en meer! ATEM Television Studio Pro-modellen hebben dezelfde functies plus een geïntegreerd professioneel hardware-bedieningspaneel voor uitzending en extra CCU-bedieningselementen. Beide modellen zijn perfect voor live productie, episodische televisie, webshows, AV of zelfs live verslaggeving van videogamewedstrijden! Sluit eenvoudig uw camera’s, gameconsoles of computers aan op de Atem Television Studio Pro 4K en begin live te schakelen!

Introductie van de Atem Television Studio Pro 4K

Het 4K model bevat 8 12G-SDI-ingangen, nieuwe Fairlight-audiomixer, ATEM Advanced Chroma Key, motion mediaclips en meer!
Het nieuwe ATEM Television Studio Pro 4K-model bevat alle voordelen van de HD-modellen en voegt nu Ultra HD-mogelijkheden toe! Met 8 onafhankelijke 12G-SDI-ingangen kan ATEM Television Studio Pro 4K alle populaire HD- en Ultra HD-formaten tot 2160p60 verwerken. Elke invoer beschikt over re-synchronisatie en een volledig lage latentie-standaardconvertor, zodat de invoer automatisch wordt aangepast aan de switcher. Dat betekent dat je zelfs 8 ingangen kunt hebben, met allemaal verschillende videoformaten! De Fairlight-audiomixer beschikt over dynamiek, 6-bands parametrische EQ, dubbele monokanaalssplitsing en stereosimulator met audiovertraging op de analoge ingangen. ATEM Television Studio Pro 4K beschikt ook over de ATEM Advanced Chroma Keyer, Ultra HD multiview en motion clips in de mediapool!

Volledige Input Standards Conversion

Elke 12G-SDI-ingang is voorzien van een onafhankelijke Teranex-standaardconvertor met lage latentie. Hierdoor kunnen de ingangen elke combinatie van HD- of Ultra HD-televisieformaten zijn. De switcher zal ingangen converteren naar de standaard van de switcher. Gecombineerd met hersynchronisatie van de invoer betekent dit dat u eenvoudig alles kunt aansluiten en het werkt!

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.
Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

2 reviews for Atem Television Studio Pro 4K

  1. De Mobiele Filmcrew

    Erg fijn paneel, super handig vanwege de ingebouwde scalers. Hierdoor neemt hij ieder video signaal vanaf 720p tot 4k 60p

  2. Carlo (verified owner)

    Zeer te vreden over deze mixer. Vanwege de veelzijde mogelijkheden in o.a. de overgangen en ook de Master audio te monitoren.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaak erbij besteld...