Behringer C-2

Behringer C-2

5,00  / day

2 days : 3,75  / day
3 days : 3,00  / day
4 days+ : 2,50  / day

In stock

Clear dates

SKU: K04-BC2 Category: Tags: , , ,

Description

Behringer C2 Small Diaphragm Condenser Microphone

De Behringer C-2 set bestaat uit twee compacte professionele condensatormicrofoons. Ze zijn als uitgebalanceerd paar beschikbaar en daarmee optimaal voor stereo-opnamen geschikt. De C-2 microfoons kenmerken zich door een licht membraan voor een brede frequentie-response en klankkwaliteit en zijn dankzij hun makkelijk te hanteren formaat voor akoestische instrumenten of als overhead-microfoon geschikt.

Hun cardioïde karakteristiek vermindert feedback problemen. Verdere nuttige features zijn een schakelbaar hoogdoorlaatfilter en een optionele niveau-vermindering (-10 dB). Een transformatorloze FET-ingangscircuit vermindert storingen in het bass-bereik en een vergulde XLR-aansluiting zorgt voor goede signaaltransmissie. De complete set bevat geschikte microfoonklemmen, windschermen, stereoschermen en een transportkoffer.

  • 2 professionele condensator microfoons
  • Cardioïde karakteristiek
  • Paarsgewijs gesorteerd
  • Schakelbare hoogdoorlaatfilter en optionele level vermindering (-10 dB)
  • Transformatorloze FET ingangscircuit
  • Vergulde XLR-aansluiting
  • Te gebruiken met 48V fantoomvoeding
  • Inclusief microfoonklemmen, windschermen, stereo-schermen en transportkoffer

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Behringer C-2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.