Behringer X32 Compact

Behringer X32 Compact

70,00  / day

2 days : 52,50  / day
3 days : 42,00  / day
4 days+ : 35,00  / day
Behringer X32 Compact

In stock

Clear dates

SKU: K04-BX32 Category: Tags: , , , ,

Description

Behringer X32 Compact digitale mixer & USB MIDI controller

De Behringer X32 audio console is een super veelzijdige digitale audiomixer op vele vlakken. Audio Experts zijn het er unaniem over eens, voor deze prijs vindt je gewoonweg geen betere! Makkelijk te bedienen, fantastische sound en superieure kwaliteit, de X32 heeft het allemaal!

De X32 audiomixer is intuïtief en een krachtige audioconsole met 40 processingkanalen en 25 mixbussen met 16 programmeerbare MIDAS Preamps, 17 gemotoriseerde Faders, Channel LCD’s, 32-Channel Audio Interface en iPad/iPhone* Remote Control.

Het is super eenvoudig om het aantal fysieke inputs en outputs van de X32 Compact uit te breiden met de Behringer S16: dit doe je met een normale en goedkope UTP cat5e kabel!

Meer informatie op de website van Behringer!

 

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Behringer X32 Compact”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…