BMD Atem 1 M/E Advanced Panel

BMD Atem 1 M/E Advanced Panel

110,00  / day

2 days : 82,50  / day
3 days : 66,00  / day
4 days+ : 55,00  / day
Atem 1 M/E Advanced Panel

In stock

Clear dates

SKU: K03-BA1AP Category: Tags: , , ,

Description

Het BMD ATEM 1 M/E Advanced Panel is het nieuwste hardware-bedieningspaneel van Blackmagic Design voor volledige controle van ATEM-switchers. Je sluit het paneel eenvoudig aan middels een netwerk kabel.

Een LCD-informatiescherm omgeven door soft-touch menuknoppen en roterende encoders maakt een intuïtieve programmering van besturingsfuncties mogelijk. Naast het hoofddisplay heeft elke programmeerbare knop een LCD-scribble strip om de functie ervan aan te duiden.

 

Omdat knoppen verschillende functies kunnen uitvoeren, kunnen tot 20 ingangen worden aangestuurd door de 10 ingangsknoppen te verschuiven. De knoppen zelf hebben gekromd oppervlak om onjuiste toetsaanslagen te voorkomen. Realtime dynamische bedieningselementen zijn beschikbaar in de vorm van een enkele joystick met 3 assen en een grote, gewogen T-bar-fader. Gebruik de joystick om PTZ-camera’s of -effecten op afstand te bedienen, en gebruik de T-balk om overgangen, wiped, fades en meer aan te passen.

 

Aan de achterkant van het apparaat bevinden zich twee Ethernet-aansluitingen, een USB-poort voor firmware-updates en voedingsingangen. Gebruik de IEC-ingang voor aansluiting op het lichtnet en de 4-polige XLR 12V-ingang voor gelijkstroomvoedingen. Het chassis van het paneel is klein genoeg om in een standaardapparatuurrek te passen, waardoor het kan worden geïmplementeerd in broadcast-trucks en fly-away-sets.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMD Atem 1 M/E Advanced Panel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

Vaak erbij besteld...