BMD Atem 2 M/E Advanced Panel

BMD Atem 2 M/E Advanced Panel

220,00  / day

2 days : 165,00  / day
3 days : 132,00  / day
4 days+ : 110,00  / day
Atem 2 M/E Advanced Panel

In stock

Clear dates

Description

Het BMD ATEM 2 M/E Advanced Panel is het nieuwste hardware-bedieningspaneel van Blackmagic Design voor volledige controle van ATEM-switchers. Je sluit het paneel eenvoudig aan middels een netwerk kabel.

Voor de ultieme professionele bediening van een BMD Atem Constellation kunt u een optioneel ATEM Advanced Panel toevoegen! Hoewel u een BMD ATEM kunt gebruiken met het softwarecontrolepaneel, is het gebruik van een BMD ATEM 2 M/E Advanced Panel zoveel sneller! De ATEM Advanced Panels openen de kracht van uw ATEM Constellation omdat het u een enorme hoeveelheid controle geeft, waardoor u complexere effecten kunt instellen. Het is ook een leukere manier om te werken omdat je fysieke buttons, draaiknoppen en een T-bar fader voor uitzendkwaliteit hebt, zodat je alle functies in de switcher tegelijkertijd kunt gebruiken.

Het 2 M/E-model heeft 2 M/E-rijen met 20 invoerknoppen en 2 onafhankelijke systeembedienings-LCD’s voor elke rij. Bovendien kan elke rij tot 4 M/E’s in grotere switchers aansturen. Beide rijen en alle invoerknoppen bevatten LCD-schermen voor aangepaste labels. Elke rij bevat ook een onafhankelijke geselecteerde bus!

Een LCD-informatiescherm omgeven door soft-touch menuknoppen en roterende encoders maakt een intuïtieve programmering van besturingsfuncties mogelijk. Naast het hoofddisplay heeft elke programmeerbare knop een LCD-scribble strip om de functie ervan aan te duiden.

Aan de achterkant van het apparaat bevinden zich vier Ethernet-aansluitingen, een USB-poort voor firmware-updates en voedingsingangen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMD Atem 2 M/E Advanced Panel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

Vaak erbij besteld...