BMD Atem Constellation 8K

BMD Atem Constellation 8K

550,00  / day

2 days : 412,50  / day
3 days : 330,00  / day
4 days+ : 275,00  / day
BMD Atem Constellation

In stock

Clear dates

SKU: K03-BAC8K Category: Tags: , , , , , ,

Description

De BMD Atem Constellation 8K is een UltraHD live productie & videomixer met vele fantastische eigenschappen. Daarom kan je spreken van een ongelooflijk krachtige 8K switcher! Je krijgt 4 M/E’s, 40 x 12G-SDI inputs, 24 x 12G‑SDI aux outputs, 4 DVEs, 16 Keyers, 4 media players, 4 multi viewers, 2 SuperSource and standaard conversie op elke SDI input! Bovendien heeft hij talkback en zelfs een ingebouwde professionele 156 kanaals Fairlight audiomixer met EQ en dynamics.

Een zeer grote vooruitgang t.o.v. eerdere BMD Atem modellen zijn de volledig naar eigen wens in te richten Multiviews. 4 stuks en per Multiview kunt u kiezen of dat 1 beeld, 4 beelden, 7 beelden, 10 beelden of 12 beelden moeten zijn. Elke bron kan dus volledig beeld, in 1/4 beeld of 1/16 beeld worden weergegeven. Erg handig, vooral bij de wat grotere producties!

De Atem Constellation wordt compleet geleverd in een 14HE flightcase, met patchpanels, Ciscoswitch, UPC, 4 x 4K-Distributor en interne bekabeling. Voor een ideale afkijk raden wij aan om 4K monitoren te gebruiken. Indien de 4K monitor alleen een HDMI aansluiting heeft dan raden wij een 4K SDI-HDMI converter aan.

 

Meer informatie over de BMD Atem Constellation vindt u op de website van Blackmagic design.

 

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.
Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMD Atem Constellation 8K”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaak erbij besteld...