Micro Studio Camera BMD 4K

Micro Studio Camera BMD 4K

60,00  / day

2 days : 45,00  / day
3 days : 36,00  / day
4 days+ : 30,00  / day
Micro Studio Camera 4K

In stock

Clear dates

SKU: K01-BMS4K Category: Tags: , , , , ,

Description

De Micro Studio Camera 4K van Blackmagic is een superkleine Ultra HD camera die in zowel HD als Ultra HD videobeelden maakt. Hij kan volledig door een Atem switcher gecontroleerd worden via het SDI control protocol. De Blackmagic Micro Studio Camera 4K heeft 6G-SDI aansluitingen, ingebouwde kleurcorrectie, intercom en een uitgang voor PTZ controle. Daarnaast heeft hij ingebouwde microfoons een aanpasbare Micro Four Thirds lens bevestiging en een uitgang voor B4 lens controle.

Meer info is hier te vinden.

Wij leveren de Micro Studio Camera met de standaard breakout kabel van BMD. Ook zit er een setje mini SDI to SDI kabeltjes, een Smallrig cage en twee LP-E6 batterijen bij.

Wij raden aan om ook een Video Assist 4K  en een lichtgewicht statief mee te nemen.

‘s Werelds kleinste Ultra HD live studio camera!

Mogelijke toepassingen zijn muziekopnames (drums!), dance evenementen (DJ shot) en sportregistraties. Maar natuurlijk zijn er 1001 toepassingen te bedenken voor de Micro Studio Camera, dat laten wij graag aan u over!

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Micro Studio Camera BMD 4K”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…