BMD VideoAssist 4K Recorder

BMD VideoAssist 4K Recorder

80,00  / day

2 days : 60,00  / day
3 days : 48,00  / day
4 days+ : 40,00  / day
BMD Video Assist 4K

In stock

Clear dates

Description

BMD Video Assist 4K Recorder

Zowel in 1-camera reportages, als in multicam live uitzendingen is deze 7″ monitor/recorder van Blackmagic Design een echte aanwinst. Als camera afkijk, als HiRes recording unit of als ultrascope, hij bewijst zijn nut keer op keer. Dankzij het intuïtieve touch panel, de lichtgewicht LP-E6 batterijen en de supersnelle en kostenbesparende SDHC-cards is het dagelijks gebruik erg makkelijk en wil je hem bij elke productie inzetten. Solide 6G-SDI connectoren en een HDMI 1.4 aansluiting zorgen voor professionele koppeling met uw kwaliteit-apparatuur en garanderen een zorgeloze werking!

 

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMD VideoAssist 4K Recorder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

Vaak erbij besteld...