Engenius Point-to-Point Set

Engenius Point-to-Point Set

35,00  / day

2 days : 26,25  / day
3 days : 21,00  / day
4 days+ : 17,50  / day
Engenius ENH500

In stock

Clear dates

SKU: K06-EPtP Category: Tags: , , , ,

Description

Met deze set, bestaande uit 2 x een Engenius ENH500 outdoor access point en 2 Manfrotto Magic Arm sets, is binnen een handomdraai een draadloze point-to-point verbinding opgezet. Ideaal om bv PTZ camera’s op grote afstand te kunnen bedienen, zonder daarvoor een lange utp-kabel uit te rollen! De wifi verbinding tussen de twee elementen maakt gebruik van de relatief rustige 5GHz band en kan dus nagenoeg in elke situatie een betrouwbare verbinding creëren.

“In the box”:

  • 2 x Engenius ENH500 outdoor access point
  • 2 x 24V PoE injector
  • 2 x Manfrotto Magic Arm
  • 2 x Super Clamp
  • 2 x 2mtr utp cat5e kabel

 

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engenius Point-to-Point Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…