Green-Go Beltpack X

Green-Go Beltpack X

50,00  / day

2 days : 37,50  / day
3 days : 30,00  / day
4 days+ : 25,00  / day
Green-Go Beltpack X

In stock

Clear dates

Description

Green-Go Beltpack X

De Green-Go Beltpack X is onderdeel van het Green-GO communicatie systeem, een op het ethernet gebaseerd digitaal intercom systeem. De Beltpack X heeft 32 kanalen ter beschikking. Daarnaast is er eenn kanaal voor programma geluid en één voor directe communicatie tussen gebruikers. Gebruikers kunnen dus met meerdere groepen praten, maar ook direct (en privé) met andere gebruikers.
Het Green-GO digitaal intercom systeem kent geen cruciale zwakke plekken. Dit is zo omdat er geen centrale unit is die het hele systeem draagt. Een centrale matrix of aansturing systeem is niet nodig. Je breidt het Green-Go netwerk uit door er simpelweg meer apparaten aan toe te voegen. Externe audio voeg je eenvoudig toe middels een Interface X of Slim Interface. Deze audio wijs je vervolgens toe aan een groep of een gebruiker. Elk apparaat, zoals bijvoorbeeld een MCXD, heeft deze audio ter beschikking.

Gebruiksvriendelijk.

De Green-GO Beltpack X heeft een hoge resolutie full colour OLED beeldscherm. Hierop leest men informatie over de kanalen, over de oproep signalen en over de verschillende functies. Men bedient deze functies met de 4 knoppen op de voorzijde van de beltpack. Deze knoppen zijn standaard ingesteld om direct toegang te krijgen tot maximaal 4 kanalen. Aan beide zijden van de Beltpack X zitten twee draaiknoppen, die door zowel linkshandigen als rechtshandigen bediend kunnen worden. Door deze knoppen in te drukken kan de Beltpack X de meest recente audio bron beantwoorden. De knoppen zijn ook programmeerbaar om diverse andere functies te controleren. Zo kan b.v. de ene knop ingesteld worden om het volume te regelen en de andere voor het selecteren van een kanaal. Alle (matrix) informatie en instellingen worden in het apparaat opgeslagen.

De Beltpack X wordt gevoed door een Power over Ethernet aansluiting. Tevens zit aan de achterzijde een 4-pin XLR (vrouwelijke) headset aansluiting.

Bij de Green-Go Beltpack X wordt standaard een headset geleverd van Audio Technica, de BPHS1XF4:

Kenmerken Audio-Technica BPHS1XF4

  • Microphone features polar pattern and frequency response tailored for natural, highly intelligible vocal reproduction
  • Closed-back circumaural ear cups help seal out crowd noise and other background distractions
  • Neodymium magnets in microphone and headphones for high output level & detailed sound reproduction
  • Rugged design with user-replaceable cable and ear pads
  • Cardioid pickup pattern of the dynamic microphone rejects off-axis sounds
  • Boom-mounted microphone can be positioned on the left or right side
  • Adjustable cushioned headband and lightweight design for long-wearing comfort
  • Detachable cable (BPCB4) terminates in 4-pin XLRF-type connector for use with intercom systems

MULTI-CHANNEL STATIONS

Green-GO Multi-Channel Stations bieden directe toegang tot gebruikers of groepen in uw communicatienetwerk. De Multi-Channel Stations werken met elk Green-GO beltpack of ander Multi-Channel station dat op hetzelfde netwerk is aangesloten zonder dat er een matrix nodig is.

BELTPACKS

Het Green-GO-communicatiesysteem is een digitaal intercomsysteem op basis van een Ethernet-netwerk. De Beltpack X en Wireless Beltpack X Sport hebben een identieke intercom-engine met 32 ​​kanalen, een programma-audiokanaal en een extra kanaal voor directe gebruikerscommunicatie. De Green-GO Antenna integreert de Wireless Beltpack X in een bestaand bekabeld netwerk. Het Green-GO communicatiesysteem heeft geen single point of failure omdat er geen centrale eenheid is die het hele systeem draagt.

INTERFACES

Het Green-GO interface-assortiment bestaat uit verschillende high-end apparaten die analoge intercomsystemen kunnen integreren in het Green-GO digitale Ethernet-netwerk (2-draads / 4-draads / InterfaceX), externe netwerken kunnen verbinden met een Green-GO-netwerk en externe gebruikerslogin (BridgeX), of sluit radioapparatuur aan op een Green-GO-netwerk (RDX).

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green-Go Beltpack X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaak erbij besteld...