Green-Go InterfaceX

Green-Go InterfaceX

80,00  / day

2 days : 60,00  / day
3 days : 48,00  / day
4 days+ : 40,00  / day
GreenGo InterfaceX

In stock

Clear dates

Description

Green-Go InterfaceX

De Green-GO InterfaceX heeft zowel een tweedraads aansluiting alsmede 2 sets vierdraads (I/O) aansluitingen. Met deze vierdraads aansluitingen kunnen makkelijk externe audiobronnen worden gekoppeld aan het digitale ethernet netwerk van Green-Go. Middels de tweedraads 3-pin XLR aansluiting kan er een analoog intercom (partyline) systeem worden aangesloten. Alle individuele poorten kunnen eenvoudig worden ingesteld middels het setup menu van de Green-GO InterfaceX.

 

MULTI-CHANNEL STATIONS

Green-GO Multi-Channel Stations bieden directe toegang tot gebruikers of groepen in uw communicatienetwerk. De Multi-Channel Stations werken met elk Green-GO beltpack of ander Multi-Channel station dat op hetzelfde netwerk is aangesloten zonder dat er een matrix nodig is.

BELTPACKS

Het Green-GO-communicatiesysteem is een digitaal intercomsysteem op basis van een Ethernet-netwerk. De Beltpack X en Wireless Beltpack X Sport hebben een identieke intercom-engine met 32 ​​kanalen, een programma-audiokanaal en een extra kanaal voor directe gebruikerscommunicatie. De Green-GO Antenna integreert de Wireless Beltpack X in een bestaand bekabeld netwerk. Het Green-GO communicatiesysteem heeft geen single point of failure omdat er geen centrale eenheid is die het hele systeem draagt.

INTERFACES

Het Green-GO interface-assortiment bestaat uit verschillende high-end apparaten die analoge intercomsystemen kunnen integreren in het Green-GO digitale Ethernet-netwerk (2-draads / 4-draads / InterfaceX), externe netwerken kunnen verbinden met een Green-GO-netwerk en externe gebruikerslogin (BridgeX), of sluit radioapparatuur aan op een Green-GO-netwerk (RDX).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green-Go InterfaceX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…