Green-Go MCXD

Green-Go MCXD

80,00  / day

2 days : 60,00  / day
3 days : 48,00  / day
4 days+ : 40,00  / day
Green-Go Multi Channel Desk Station MCXD

In stock

Clear dates

SKU: K04-GMCXD Category: Tags: , , ,

Description

De Green-Go MCXD

De Green-Go MCXD is een Multi-Channel Desk Station van het Green-Go Intercom systeem . Met de MCXD heb je direct toegang tot 32 aparte gebruikers of groepen middels multicolour knoppen. Elke knop wijs je toe aan een enkele gebruiker of een groep. Drie kleuren-TFT-touchscreens geven de naam, volume niveau en status weer van de kanalen. Met de push-buttons naast de touchscreens kan je de operationele eigenschappen van elk kanaal bedienen. ‘Talk’, ‘Listen’, ‘Call’ or ‘Cue’ – afhankelijk van welke functie geselecteerd is.

De Desk Station MCXD heeft een interne luidspreker. Via een 3-pins XLR aansluiting op het voorpaneel is het mogelijk om een steel-microfoon aan te sluiten. Deze steelmicrofoon wordt standaard meegeleverd bij Keytown! Aan de achterzijde bevinden zich 2 Ethernet LAN poorten met een interne 100MB switch . Daarnaast is er ook een GPIO (general purpose In/Out) aansluiting (2 x in, 2 x uit)

EIGENSCHAPPEN:

  • Voeding via PoE (802.3af-2003 Standaard) of via aparte (DC) stroom aansluiting
  • 2 EtherCon LAN aansluitingen met 100MBit switch
  • Intercom routing data, systeem setup & voorkeuren worden opgeslagen in het lokale geheugen
  • Creëer je eigen configuratie met de gratis Green-GO Control software

MULTI-CHANNEL STATIONS

Green-GO Multi-Channel Stations bieden directe toegang tot gebruikers of groepen in uw communicatienetwerk. De Multi-Channel Stations werken met elk Green-GO beltpack of ander Multi-Channel station dat op hetzelfde netwerk is aangesloten zonder dat er een matrix nodig is.

BELTPACKS

Het Green-GO-communicatiesysteem is een digitaal intercomsysteem op basis van een Ethernet-netwerk. De Beltpack X en Wireless Beltpack X Sport hebben een identieke intercom-engine met 32 ​​kanalen, een programma-audiokanaal en een extra kanaal voor directe gebruikerscommunicatie. De Green-GO Antenna integreert de Wireless Beltpack X in een bestaand bekabeld netwerk. Het Green-GO communicatiesysteem heeft geen single point of failure omdat er geen centrale eenheid is die het hele systeem draagt.

INTERFACES

Het Green-GO interface-assortiment bestaat uit verschillende high-end apparaten die analoge intercomsystemen kunnen integreren in het Green-GO digitale Ethernet-netwerk (2-draads / 4-draads / InterfaceX), externe netwerken kunnen verbinden met een Green-GO-netwerk en externe gebruikerslogin (BridgeX), of sluit radioapparatuur aan op een Green-GO-netwerk (RDX).

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green-Go MCXD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaak erbij besteld...