Green-Go Slim Interface

Green-Go Slim Interface

50,00  / day

2 days : 37,50  / day
3 days : 30,00  / day
4 days+ : 25,00  / day
Green-Go Slim Interface

In stock

Clear dates

Description

De Green-GO Slim Interface 4-Wire doet dienst als een algemeen in/uit apparaat voor het Green-Go Intercom systeem. Voeg eenvoudig (analoge) audio toe aan je intercom systeem of maak van je digitale intercom een analoge bron voor je audiomixer of opname! Ook kan je de Slim Interface dienst laten doen als een complete user-based engine met 32 kanalen én programma audio. Werkt net zo eenvoudig als de andere producten van Green-Go, zoals de Beltpack X of het multichannel station, de MCXD.

EIGENSCHAPPEN:

  • Keuze om te schakelen tussen Line In/Out mode en User mode
  • 1x etherCON RJ45 poort
  • 1x 3-pin XLR Line In port
  • 1x 3-pin XLR Line Out port
  • Voeding via PoE (802.3af-2003 standaard)

MULTI-CHANNEL STATIONS

Green-GO Multi-Channel Stations bieden directe toegang tot gebruikers of groepen in uw communicatienetwerk. De Multi-Channel Stations werken met elk Green-GO beltpack of ander Multi-Channel station dat op hetzelfde netwerk is aangesloten zonder dat er een matrix nodig is.

BELTPACKS

Het Green-GO-communicatiesysteem is een digitaal intercomsysteem op basis van een Ethernet-netwerk. De Beltpack X en Wireless Beltpack X Sport hebben een identieke intercom-engine met 32 ​​kanalen, een programma-audiokanaal en een extra kanaal voor directe gebruikerscommunicatie. De Green-GO Antenna integreert de Wireless Beltpack X in een bestaand bekabeld netwerk. Het Green-GO communicatiesysteem heeft geen single point of failure omdat er geen centrale eenheid is die het hele systeem draagt.

INTERFACES

Het Green-GO interface-assortiment bestaat uit verschillende high-end apparaten die analoge intercomsystemen kunnen integreren in het Green-GO digitale Ethernet-netwerk (2-draads / 4-draads / InterfaceX), externe netwerken kunnen verbinden met een Green-GO-netwerk en externe gebruikerslogin (BridgeX), of sluit radioapparatuur aan op een Green-GO-netwerk (RDX).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green-Go Slim Interface”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…