Green-Go Wireless

Green-Go Wireless

250,00  / day

2 days : 187,50  / day
3 days : 150,00  / day
4 days+ : 125,00  / day
Green-Go Wireless Set

In stock

Clear dates

Description

De Green-Go Wireless Set bestaat uit:

  • 1 x Antenna
  • 4 x Draadloze Beltpack Sport
  • 4 x Headset
  • 1 x 6-way Battery charger
  • 8 x Battery packs
  • 1 x PoE switch

MULTI-CHANNEL STATIONS

Green-GO Multi-Channel Stations bieden directe toegang tot gebruikers of groepen in uw communicatienetwerk. De Multi-Channel Stations werken met elk Green-GO beltpack of ander Multi-Channel station dat op hetzelfde netwerk is aangesloten zonder dat er een matrix nodig is.

BELTPACKS

Het Green-GO-communicatiesysteem is een digitaal intercomsysteem op basis van een Ethernet-netwerk. De Beltpack X en Wireless Beltpack X Sport hebben een identieke intercom-engine met 32 ​​kanalen, een programma-audiokanaal en een extra kanaal voor directe gebruikerscommunicatie. De Green-GO Antenna integreert de Wireless Beltpack X in een bestaand bekabeld netwerk. Het Green-GO communicatiesysteem heeft geen single point of failure omdat er geen centrale eenheid is die het hele systeem draagt.

INTERFACES

Het Green-GO interface-assortiment bestaat uit verschillende high-end apparaten die analoge intercomsystemen kunnen integreren in het Green-GO digitale Ethernet-netwerk (2-draads / 4-draads / InterfaceX), externe netwerken kunnen verbinden met een Green-GO-netwerk en externe gebruikerslogin (BridgeX), of sluit radioapparatuur aan op een Green-GO-netwerk (RDX).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green-Go Wireless”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…