Linksys Gigabit PoE+ switch

Linksys Gigabit PoE+ switch

15,00  / day

2 days : 11,25  / day
3 days : 9,00  / day
4 days+ : 7,50  / day
Linksys 124P

In stock

Clear dates

SKU: K06-L124P-010 Category:

Description

Linksys LGS124P 24-poorts

Met de Linksys LGS124P breidt u eenvoudig het aantal netwerkpoorten uit. Deze unmanaged switch biedt 24 poorten met Gigabit-snelheden zodat er een snelle dataoverdracht kan plaatsvinden zonder interferentie. De Linksys LGS124P ondersteunt daarnaast PoE+ en Quality of Service.

Eigenschappen Linksys LGS124P

24x Gigabit Ethernet-poorten (10/100/1000)
12x Power over Ethernet Plus (PoE+)
Maximaal PoE-vermogen 120W
Switching capaciteit: 48 Gbps
Snelheden tot wel 1 Gigabit
Poorten met automatische detectie
Energiebesparende functies
Quality of Service (QoS)
Plug & Play

Unmanaged Gigabit switch met 24 poorten
Met de Linksys LGS124P breidt u eenvoudig uw thuis- of kantoornetwerk uit. De compacte switch biedt extra netwerkpoorten waarop u direct uw computer, HD-tv, spelcomputer of mediaspeler kunt aansluiten. De 24 poorten van de Linksys LGS124P ondersteunen Gigabit snelheden voor een extra snelle en soepele dataoverdracht. Met 10x hogere snelheden dan standaard Fast Ethernet, is de Linksys LGS124P perfect voor het snel delen van bestanden en media tussen Gigabit-apparaten.

Plug & Play
Dankzij de Plug & Play installatie is de Linksys LGS124P zeer eenvoudig in gebruik aangezien er geen configuratie vereist is. Het enige wat u hoeft te doen is de switch van stroom voorzien en koppelen aan uw router. Vervolgens kunt u de gewenste apparatuur aansluiten via een netwerkkabel.

Power over Ethernet Plus (PoE+)
De eerste 12 poorten op de Linksys LGS124P beschikken over Power over Ethernet Plus (PoE+). De aangesloten netwerkapparatuur kan gewoon via de netwerkkabel van stroom worden voorzien. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur zoals access points, VoIP-telefoons of IP-camera’s. U hoeft dan niet voor elk apparaat een apart stopcontact te regelen.

Quality of Service (QoS)
De ingebouwde Quality of Service techniek zorgt ervoor dat belangrijk netwerkverkeer (zoals voice en video) voorrang krijgt op minder belangrijk verkeer (zoals surfen). De auto-sensing poorten optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat. Zo heeft u geen last van haperend beeld of wegvallende gesprekken.

Energiebesparing
De Linksys LGS124P beschikt over speciale energiebesparende functies voor een optimale efficiëntie:

  • Ongebruikte poorten worden automatisch uitgeschakeld
  • Poortstatusschakelaar om de LED-lampjes te regelen
  • Intelligente voeding (lager stroomverbruik) voor korte kabels

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linksys Gigabit PoE+ switch”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.