Opnameset SDXC

Opnameset SDXC

250,00  / day

2 days : 187,50  / day
3 days : 150,00  / day
4 days+ : 125,00  / day
Opnameset SDXC:
  • 3 x BMD Hyperdeck Mini
  • 6 x Lexar 128GB SDXC card
  • 1 x Linksys PoE+ switch
  • 2HE flightcase

Clear dates

In stock

Description

Opnameset SDXC

 

4K video opnemen op supersnelle SDXC kaarten? In deze flightcase zit driemaal een BMD Hyperdeck Studio Mini en een PoE+ switch. Bovendien zitten er 6 SDXC kaarten bij van 128GB per stuk. Kortom, met deze set kan je drie aparte bronnen in UltraHD kwaliteit opnemen!

 

 

Wilt u liever makkelijk en onbeperkt lang in FullHD opnemen? Dan is misschien de Opnameset SSD wat voor u. Deze bestaat uit 2 Hyperdeck Studio’s met ook nog eens voldoende razendsnelle SSD-discs en een Multidock erbij.

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opnameset SDXC”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…