Panasonic UE4

Panasonic UE4

50,00  / day

2 days : 37,50  / day
3 days : 30,00  / day
4 days+ : 25,00  / day
AW-UE4

In stock

Clear dates

SKU: K01-P4 Category: Tags: , , , , , , ,

Description

De Panasonic AW-UE4 is een compacte 4K PTZ-camera voor hoogwaardige video-output van maximaal 4K/30P. Het model beschikt over een ultra-groothoeklens met een gezichtsveld van 111° en video-output via drie poorten, HDMI, LAN en USB. De AW-UE4 is met de brede kijkhoek ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes: perfect dus voor bijvoorbeeld huddleruimtes of de productie van e-sport.

Het apparaat ondersteunt voeding via PoE*, kan als USB-camera worden gebruikt en via een computer van stroom worden voorzien. Zo is er maar één kabel nodig voor de video-overdracht, camerabediening en stroomvoorziening.

Daarnaast is het apparaat bijzonder praktisch door zijn compatibiliteit met RTMP (‘Real-Time Messaging Protocol’), waardoor video direct naar livestreamingdiensten kan worden geüpload, én is het een fantastisch hulpmiddel voor liveproducties. De camera komt dankzij de hoge beeldkwaliteit in 4K en de video-output via de groothoeklens zeer goed tot zijn recht in zowel grote als kleine ruimtes, wat het apparaat perfect maakt voor de meest uiteenlopende toepassingen: van lezingen en vergaderingen tot aan e-sportproducties.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panasonic UE4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…