Panasonic HE130

Panasonic HE130

170,00  / day

2 days : 127,50  / day
3 days : 102,00  / day
4 days+ : 85,00  / day
AW-HE130

In stock

Clear dates

SKU: K01-P130 Category: Tags: , , , ,

Description

De Panasonic HE130 is een uiterst (licht)gevoelige camera en is uitgerust met drie nieuw ontwikkelde 1/2,86-type MOS-sensoren. Ook bij weinig licht maakt de AW-HE130 videobeelden van hoge kwaliteit, met een ongekende S/N-verhouding en hoge resolutie. Naast 3G-SDI- en HDMI-output, wordt Full HD video-output van productiekwaliteit via IP-transmissie ondersteund bij de AW-HE130W/K. De camera biedt tot vier kanalen IP-streaming video (H.264), met configuratieniveaus voor het kwaliteitsniveau.

Belangrijkste kenmerken:
  • Drie nieuw ontwikkelde 1/2,86-type MOS-sensoren
  • Optische beeldstabilisator
  • 1,4x extender zoom
  • HD-IP streaming
  • PoE+
  • Audio-ingang
  • Nachtstand
  • Ventilatorloos ontwerp
  • Te bedienen middels RP50 en RP120 remote panels

UNIEK in Nederland: Controleer meerdere Panasonic HE130’s tegelijk met PresetMaster!

Naast een scherpe, snelle F1,6 lens met 20x optische zoom, is de HE130 uitgerust met een innovatieve 1,4x digitale extender die de effectieve brandpuntsafstand van de lens met 40% kan vergroten en tegelijkertijd vloeiende videobeelden met een hoge resolutie levert. Het nieuwe ingebouwde Optical Image Stabilization System (OIS) minimaliseert automatisch de gevolgen van lichte trillingen van het oppervlak waarop de camera is gemonteerd, of deze nu worden veroorzaakt door het openen en sluiten van deuren, luidsprekers in de buurt of andere verstoringen.
Door aansluiting op netwerkapparatuur die de standaard IEEE 802,3 bij POE+ ondersteunt, kan de voeding worden geleverd via de LAN-kabel. Omdat het niet nodig is om een voedingsbron te installeren, wordt aanzienlijk bespaard op de installatiekosten.

Dankzij het sterk ontwikkelde pan-tilt ontwerp levert de HE130 soepeler vloeiende en meer natuurlijke bewegingen bij livebeelden. De pan-tilt kop heeft ook een breed opnamebereik, met een pan-bereik van ±175° en een kantelbereik van -30° tot 210°. De nieuw ontwikkelde pan-tilt aandrijving voorziet in snelle bediening bij maximaal 60°/s, uitstekende respons bij afstandsbediening en uiterst nauwkeurige stopregeling. Deze functies zorgen samen voor een nauwkeurige vastlegging van snelle sportbeelden of vloeiende concertopnamen. Het geluidsniveau tijdens het werken is ook zeer laag – NC35 of minder – hetgeen ideaal is voor gebruik in stille omgevingen.


Meer informatie over de Panasonic AW-HE130, AW-HE40 en AW-HE60, alsook de AW-HE2, vindt u hier.


“When you are a photographer, you work all the time, because your eye is the first camera.”

Patrick Demarchelier

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panasonic HE130”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…