Panasonic HE40

Panasonic HE40

80,00  / day

2 days : 60,00  / day
3 days : 48,00  / day
4 days+ : 40,00  / day
AW-HE40

In stock

Clear dates

SKU: K01-P40 Category: Tags: , , , ,

Description

De Panasonic HE40 is een zeer veelzijdige HD-SDI PTZ camera met 30x optische zoom en Power over Ethernet (PoE). Deze budget vriendelijke pan-tilt-zoom camera is uitermate geschikt voor het gebruik op conferenties, bruiloften, kerkdiensten en verborgen camera programma’s. Bovendien worden deze dome camera’s erg veel gebruikt voor livestreaming op Youtube, Twitch en Facebook

UNIEK in Nederland: Controleer meerdere pan-tilt-zoom camera’s tegelijk met PresetMaster!

De Panasonic HE40 heeft een 4.3 tot 129 mm zoom lens (de 35mm equivalent is 31.6 tot 962 mm). Ook beschikt hij over 30x optische zoom en een 1.4x digitale extender. De Dynamic Range Stretch (DRS) minimaliseert dichtgeslagen zwarte gebieden en overbelichte witte gebieden. Als het te donker is gebruikt de HE40 de Nachtmodus om toch nog heldere beelden in monochrome op te nemen. De camera heeft een audio input, waardoor je een audiobron kan embedden (in kan sluiten) in het videosignaal. De AW-HE40 is geschikt voor PoE+ (Power over Internet) , waardoor je de camera van stroom kan voorzien middels een LAN kabel.

De zeer precieze pan-tilt head zorgt voor nauwkeurige, snelle en vloeiende bewegingen in alle richtingen. Hierdoor kunnen zowel langzame als snel bewegende objecten worden vastgelegd, zonder noemenswaardige trillingen of geschok.

De Freeze During Preset functie kan worden aangezet om het videobeeld te bevriezen tijdens het bewegen naar een preset. Het stilstaande beeld is van korte duur maar zorgt ervoor dat de plotselinge beweging niet in beeld is.

Overige eigenschappen van de Panasonic HE40:

  • Preset geheugen tot 100 posities.
  • Diverse functies kunnen worden toegewezen aan daarvoor bestemde knoppen op Panasonic controllers, zoals de AW-RP120 en de AW-RP50. Bijvoorbeeld Freeze During Preset, digitale zoom extender en kleurtemperatuur instellingen.
  • Optionele controle via een seriële poort, via IP of via infrarood.
  • De camera kan worden ingesteld op staand of hangend (Desktop/Ceiling)

Meer informatie over de Panasonic AW-HE40 en AW-HE60, alsook de AW-HE2, vindt u hier.

Ons Advies:

Bent u op zoek naar een ideale en makkelijk-in-het-gebruik setje voor een registratie of livestream? Wilt u weinig tijd kwijt zijn aan handleidingen lezen en installatie filmpjes bekijken? Wilt u bovendien niet teveel geld uitgeven maar wel goede kwaliteit leveren? Kies dan voor de Panasonic pan-tilt-zoom camera’s, zoals de AW-HE40! Bij Keytown hebben we meerdere sets beschikbaar. Een set bestaat uit 3 exact dezelfde HE40 camera’s, een netwerk-switch en een remote panel. Alles zit in een op maat gemaakte lichtgewicht Peli-case met wieltjes waardoor hij makkelijk in het transport is.

Wij raden daarbij zeker een Atem switcher aan zoals de Atem Television Studio Pro 4K of de Atem 1 M/E. Voorts maakt u de set compleet met een monitor, wat opname apparatuur en bekabeling. Vraag gerust om advies!


“I don’t know if the camera likes me, but I do like the camera.”

Celine Dion


 

 

Keytown Rental probeert zoveel mogelijk relevante en accurate informatie op de productpagina’s te plaatsen. Echter, er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Mochten er onverhoopt fouten op een pagina staan, wilt u deze dan aan de beheerder van de website doorgeven middels een mailtje? Ook beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid, alhoewel wij dat zorgvuldig proberen te voorkomen.

Kunt u iets niet vinden? Of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij dat graag! Vult u dan onder aan deze pagina het contactformulier in? Ook stellen wij een recensie zeer op prijs en dat kunt u hier doen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panasonic HE40”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

Vaak erbij besteld...