Panasonic UE100

Panasonic UE100

200,00  / day

2 days : 150,00  / day
3 days : 120,00  / day
4 days+ : 100,00  / day
Panasonic AW-UE100

In stock

Clear dates

SKU: K01-P100 Category: Tags: , , , , ,

Description

De Panasonic UE100, voluit de Panasonic AW-UE100 genoemd, is de eerste 4K 60p/50p (*1) PTZ-camera ter wereld die NDI (*2) en SRT (*3) ondersteunt.

De AW-UE100 is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment aan PTZ-camera’s van Panasonic. De  camera AW-UE100 met ingebouwde pan/tilt/zoom-functie ondersteunt een grote verscheidenheid aan IP-transmissieprotocollen, waaronder hoge bandbreedte NDI (*2), NDI|HX met hoog rendement en Secure Reliable Transport of SRT (veilig en betrouwbaar transport *3). Deze nieuwe PTZ-camera heeft een nieuw ontworpen motor met directe aandrijving voor soepele pan- en tilt-bewegingen en biedt flexibele installatie, weinig geluid en beeldopname met hoge resolutie. Hij is ideaal voor hoogwaardige live productie op afstand of in de studio voor uitzendingen, enscenering, bedrijfs- en sportevenementen.

De AW-UE100 heeft een 4K MOS-sensor van het type 1/2,5 voor de productie van prachtige UHD 4K 60p/50p (*1)-videobeelden en biedt een breed scala aan interfaces, waaronder 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI en IP. De UE100 is met zijn uitzonderlijke mogelijkheden geschikt voor beeldopnames in zowel beperkte ruimtes als op grote locaties. Een groothoeklens met een horizontale zichthoek van 74,1 graden maakt brede opnames mogelijk binnen een beperkte installatieruimte. Zijn optische zoom van 24x behoudt een scherpe beeldkwaliteit bij hoge zoomratio´s, waardoor opnames in grote binnenruimtes mogelijk zijn.

Ondersteunt een breed spectrum aan IP-transmissieprotocollen, waaronder NDI (*2) , NDI|HX (*5) en SRT (*3)

Voorzien van NDI met hoge bandbreedte die 4K-video kan versturen met snelheden van tot wel 250 Mbps en Full HD-video tot wel 100 Mbps voor hoogwaardige live videotransmissie met lage latentie via een enkele LAN-kabel. Ook voorzien van lage bandbreedte NDI|HX met hoog rendement voor videotransmissies bij lage bitsnelheden. Tevens wordt SRT (*3) ondersteund om de stabiliteit te handhaven tijdens het versturen van hoogwaardige videobeelden, zelfs onder onstabiele netwerkomstandigheden. RTMP/RTMPS (*6) biedt directe streaming naar diensten voor live uitzendingen zoals YouTube Live en Facebook Live vanuit de camera.

Ondersteunt 4K 60p/50p (*1)-opname en 12G-SDI-output

Ondersteunt 4K 60p/50p (*1)-video bij 3840 x 2160 om te voorzien in soepele en hoogwaardige opnames van bewegende beelden, en een grote verscheidenheid aan outputinterfaces, zoals 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI en IP.

Wordt geleverd met een groothoeklens met een gezichtsveld van 74,1° en een optische zoom van 24x

Een groothoeklens met een horizontale zichthoek van 74,1 graden maakt brede opnames mogelijk binnen een beperkte installatieruimte. Zijn optische zoom van 24x behoudt een scherpe beeldkwaliteit bij hoge zoomratio´s. Hierdoor is opname mogelijk in grote binnenruimtes.

Ondersteunt FreeD (*7) voor de creatie van AR/VR (*8) -systemen

Opdrachtoutput FreeD (*7) maakt verbinding mogelijk met AR/VR (*8) -systemen. Hierdoor kan de cameratrackinginformatie (pan/tilt/zoom/focus/iris) samen met een synchronisatiesignaal als output worden geleverd om zonder een encoder met gemak systemen te creëren.

Is voorzien van nieuwe mechanische pan/tilt-functies voor een betere responsiviteit en stillere werking

De toevoeging van een Direct Drive-mechanisme verbetert de responsiviteit van de pan/tilt-functie en zorgt voor stillere pan/tilt-bediening. Naast de Optical Image Stabilization/OIS (optische beeldstabilisatie) is hij uitgerust met Electronic Image Stabilization/EIS (elektronische beeldstabilisatie) voor de draairichting. Hierdoor biedt hij stabiele video-opnames, zelfs op locaties die gebruik maken van bijvoorbeeld robot- en railsystemen.

 

1: Daadwerkelijk outputformaat is UHD (3840 x 2160) 59,94p/50p.
*2: NDI: Hoge bandbreedte NDI
*3: SRT: Secure Reliable Transport (veilig en betrouwbaar transport)
*4: Januari 2020, gebaseerd op bevindingen van Panasonic.
*5: NDI|HX: Lage bandbreedte NDI|HX met hoog rendement.
*6: RTMP: Real-Time Messaging Protocol, RTMPS: Real-Time Messaging Protocol Secure
*7: FreeD is een protocol dat veelal wordt gebruikt in virtuele studiosystemen voor het versturen van cameratrackinginformatie.
*8: AR: Augmented Reality (toegevoegde realiteit), VR: Virtual Reality (virtuele realiteit)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panasonic UE100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vaak erbij besteld...