Ubiquiti Unify PoE++ switch

Ubiquiti Unify PoE++ switch

v.a. €10 p/dag

2 days : 15,00  / day
3 days : 12,00  / day
4 days+ : 10,00  / day
Ubiquiti UniFi PoE++ Switch

In stock

Clear dates

SKU: K06-UUPPP Category: Tags: , , , ,

Description

Ubiquiti UniFi industrial switch

Met de Ubiquiti UniFi Industrial switch breidt u uw netwerk eenvoudig uit. De managed Gigabit Layer 2 switch beschikt over 10 LAN-poorten. Hiervan ondersteunen 8 poorten 802.3bt(/at/af) PoE++ met elk een PoE-budget tot 60W. De fanless switch met rugged design is te beheren via UniFi Controller.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Industrial Switch:

10x Gigabit RJ45 poort, waarvan 8 met PoE
PoE-standaard: 802.3bt PoE++ (backwards compatible)
Non-blocking doorvoer: 10 Gbps
Switching capaciteit: 20 Gbps
Forwarding rate: 14.88 Mpps
PoE-budget: 430W totaal, <60W per PoE-poort
Beheer via UniFi Controller

Managed 10-poorts Gigabit PoE switch

De Ubiquiti UniFi Industrial switch zorgt voor een uitbreiding van het aantal netwerkpoorten binnen uw bedrijfsnetwerk. Via acht van de tien Gigabit LAN-poorten kan aangesloten apparatuur 802.3bt PoE++ gevoed worden. De switch bepaalt automatisch de PoE-standaard en de hoeveelheid Watt die een apparaat aankan en levert vervolgens PoE-voeding.

Beheer via UniFi controller

U beheert de Ubiquiti UniFi Industrial switch via UniFi Controller software. Binnen deze centrale beheeromgeving in de cloud configureert u niet alleen uw UniFi switch, maar beheert u tegelijkertijd al uw andere Ubiquiti UniFi producten zoals access points en IP-camera’s. De apparaten worden overzichtelijk weergegeven en u kunt met de software eenvoudig updates uitvoeren of configuraties aanpassen. Voor de UniFi Controller software hoeft u niets te betalen en er zijn geen licenties benodigd.

Industrieel, rugged design

De fanless USW-Industrial is voorzien van een robuuste rugged behuizing van aluminium met zwarte poedercoating. Deze coating beschermt de switch tegen corrosie en zorgt voor een langere levensduur in omgevingen met extreme temperatuurverschillen. U kunt de plenum-rated switch zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ubiquiti Unify PoE++ switch”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.