Verhuur van Videomixers,

Camera's, Audio apparatuur en nog veel meer!

Sinds 1 januari 2021  is Keytown gevestigd in het centraal gelegen Zeewolde, in de Flevopolder.

Mede dankzij deze centrale ligging en goede bereikbaarheid is Keytown Productions & Rental een uitstekende partner voor alles en iedereen die zich bezighoudt met het maken van televisie en/of livestreaming: wilt u een Atem 2 M/E videomixer huren, zoekt u een URSA camera of heeft u snel een extra monitor nodig bij uw live registratie? Is er een technisch probleem of komt u een scan converter te kort? Keytown regelt het allemaal! Bovendien hebben wij scherpe prijzen en naast de regelmatig nieuwe aanbiedingen is het mogelijk om grote staffelkortingen op te bouwen.

Wat doet Keytown allemaal?

V

Verhuur

Wilt u een Atem 1 of 2 M/E videomixer huren? Bent u op zoek naar een PTZ camera systeem of een complexe multicam oplossing? Keytown Productions heeft het in huis of zorgt ervoor! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op en wij helpen u!

I

Innovatie

Keytown is altijd op zoek naar innovatieve productie middelen en ontwikkelt, in samenwerking met Inventeers R&D, diverse oplossingen op het gebied van software, electronica en mechanica. Op dit moment is PresetMaster software verkrijgbaar via presetmaster.nl en is onlangs de T-Rider op de markt gebracht, een op afstand bestuurbare dolly voor PTZ camera’s.

D

Darts

Inmiddels is Keytown Productions al ruim 6 jaar vaste leverancier van de de Professional Darts Corporation (PDC). Met 9 camera’s, speciale op maat gemaakte graphics en gespecialiseerd personeel zorgen wij voor de livestreaming van de ‘European Tour’, een serie van jaarlijks zo’n dertien 3-daagse dart toernooien door heel Europa.

E

Eigen software

PresetMaster software is een slimme oplossing om meer rendement, kwaliteit en plezier uit een productie te halen. PresetMaster is samen met de T-Rider in eigen beheer ontwikkeld in het zusterbedrijf PresetMaster BV en is continue in ontwikkeling: regelmatig worden er nieuwe apparaten en features aan toegevoegd!

O

Opleiding

Keytown is een bij de S-BB aangesloten opleidingsbedrijf en biedt mooie en uitdagende stageplekken aan. Dus ben je op zoek naar die droomstage, meldt je dan nu aan!

Wie krijgt u aan de lijn?

Wanneer u belt naar Keytown Productions (06-55363171) dan hoort u waarschijnlijk: “met Robbert!”. De volledige naam is Robbert van Loon en dat ben ik, dus…Eenpitter, zelfstandige, ondernemer, doe-het-zelver, hoe je het ook maar noemt. Letterlijk een Zelfstandige Zonder Personeel, alhoewel ik dat voorheen liever Freelancer noemde. Freelance cameraman, wel te verstaan. Want zo begon mijn ‘carriere’, als cameraman bij de Nederlandse Televisie. Bij Cinevideogroep, destijds hét bedrijf voor sportregistratie. Honderden voetbalwedstrijden en andere sporten in beeld gebracht, in binnen- en buitenland. Maar ook reportages met 1 camera, talkshows, en later als ‘freelancer’ ook veel shows en amusement in de studio’s op het mediapark. Toch, sport is altijd de hoofdmoot gebleven en heb ik mij gespecialiseerd in het in beeld brengen van dartwedstrijden. Eerst als cameraman, nu als uitvoerend producent en als technicus. Vooral dat laatste, techniek, heeft echt mijn hart gestolen. Het is mijn grootste passie geworden: zorgen dat alles in orde komt en vooral op een zo efficient mogelijke manier. Met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat, zeg maar…

4K, of UltraHD, en Keytown Rental?

1

Verticale Beeldlijnen

1

Horizontale Beeldlijnen

1

Pixels

Jazeker! Langzamerhand neemt 4K (of UltraHD) het inmiddels alweer bijna prehistorische Full HD over. En dat is logisch: het is namelijk echt 4 Keer zo scherp en 4 Keer zo mooi! Keytown Productions & Rental investeert dan ook steeds meer in 4K apparatuur en stelt deze via de verhuur beschikbaar. Inmiddels zijn er al drie 4K Atems en zelfs een 8K Constellation (van BMD). Uiteraard zijn er ook diverse camera’s, monitoren en opname mogelijkheden in het assortiment.

Wat vinden anderen ervan?

Kwaliteit en betrokkenheid staan erg hoog in het vaandel bij Keytown en wij hopen dat iedereen dat ook zo ervaart. Zowel positieve als kritische feedback stellen wij daarom erg op prijs, want daardoor kunnen wij aan onze service blijven werken!

Recensies van anderen:

[site_reviews class=”my-reviews full-width”]