Verhuur van Videomixers,

Camera's, Audio apparatuur en nog veel meer!

Sinds 1 januari 2021  is Keytown gevestigd in het centraal gelegen Zeewolde, in de Flevopolder.

Mede dankzij deze centrale ligging en goede bereikbaarheid is Keytown Productions & Rental een uitstekende partner voor alles en iedereen die zich bezighoudt met het maken van televisie en/of livestreaming: wilt u een Atem 2 M/E videomixer huren, zoekt u een URSA camera of heeft u snel een extra monitor nodig bij uw live registratie? Is er een technisch probleem of komt u een scan converter te kort? Keytown regelt het allemaal! Bovendien hebben wij scherpe prijzen en naast de regelmatig nieuwe aanbiedingen is het mogelijk om grote staffelkortingen op te bouwen.

Wat doet Keytown allemaal?

V

Verhuur

Wilt u een Atem 1 of 2 M/E videomixer huren? Bent u op zoek naar een PTZ camera systeem of een complexe multicam oplossing? Keytown Productions heeft het in huis of zorgt ervoor! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op en wij helpen u!

I

Innovatie

Keytown is altijd op zoek naar innovatieve productie middelen en ontwikkelt, in samenwerking met Inventeers R&D, diverse oplossingen op het gebied van software, electronica en mechanica. Op dit moment is PresetMaster software verkrijgbaar via presetmaster.nl en is onlangs de T-Rider op de markt gebracht, een op afstand bestuurbare dolly voor PTZ camera’s.

D

Darts

Inmiddels is Keytown Productions al ruim 6 jaar vaste leverancier van de de Professional Darts Corporation (PDC). Met 9 camera’s, speciale op maat gemaakte graphics en gespecialiseerd personeel zorgen wij voor de livestreaming van de ‘European Tour’, een serie van jaarlijks zo’n dertien 3-daagse dart toernooien door heel Europa.

E

Eigen software

PresetMaster software is een slimme oplossing om meer rendement, kwaliteit en plezier uit een productie te halen. PresetMaster is samen met de T-Rider in eigen beheer ontwikkeld in het zusterbedrijf PresetMaster BV en is continue in ontwikkeling: regelmatig worden er nieuwe apparaten en features aan toegevoegd!

O

Opleiding

Keytown is een bij de S-BB aangesloten opleidingsbedrijf en biedt mooie en uitdagende stageplekken aan. Dus ben je op zoek naar die droomstage, meldt je dan nu aan!

Wie krijgt u aan de lijn?

Wanneer u belt naar Keytown Productions (06-55363171) dan hoort u waarschijnlijk: “met Robbert!”. De volledige naam is Robbert van Loon en dat ben ik, dus…Eenpitter, zelfstandige, ondernemer, doe-het-zelver, hoe je het ook maar noemt. Letterlijk een Zelfstandige Zonder Personeel, alhoewel ik dat voorheen liever Freelancer noemde. Freelance cameraman, wel te verstaan. Want zo begon mijn ‘carriere’, als cameraman bij de Nederlandse Televisie. Bij Cinevideogroep, destijds hét bedrijf voor sportregistratie. Honderden voetbalwedstrijden en andere sporten in beeld gebracht, in binnen- en buitenland. Maar ook reportages met 1 camera, talkshows, en later als ‘freelancer’ ook veel shows en amusement in de studio’s op het mediapark. Toch, sport is altijd de hoofdmoot gebleven en heb ik mij gespecialiseerd in het in beeld brengen van dartwedstrijden. Eerst als cameraman, nu als uitvoerend producent en als technicus. Vooral dat laatste, techniek, heeft echt mijn hart gestolen. Het is mijn grootste passie geworden: zorgen dat alles in orde komt en vooral op een zo efficient mogelijke manier. Met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat, zeg maar…

4K, of UltraHD, en Keytown Rental?

1

Verticale Beeldlijnen

1

Horizontale Beeldlijnen

1

Pixels

Jazeker! Langzamerhand neemt 4K (of UltraHD) het inmiddels alweer bijna prehistorische Full HD over. En dat is logisch: het is namelijk echt 4 Keer zo scherp en 4 Keer zo mooi! Keytown Productions & Rental investeert dan ook steeds meer in 4K apparatuur en stelt deze via de verhuur beschikbaar. Inmiddels zijn er al drie 4K Atems en zelfs een 8K Constellation (van BMD). Uiteraard zijn er ook diverse camera’s, monitoren en opname mogelijkheden in het assortiment.

Wat vinden anderen ervan?

Kwaliteit en betrokkenheid staan erg hoog in het vaandel bij Keytown en wij hopen dat iedereen dat ook zo ervaart. Zowel positieve als kritische feedback stellen wij daarom erg op prijs, want daardoor kunnen wij aan onze service blijven werken!

Recensies van anderen:

Stadsbrouwhuis 4 jaar verslag

Rated 5 out of 5
5 April 2020

Voor het regelen van een live studio verslag kwamen wij uit bij Keytown TV. Na goed overleg te hebben gehad wat wij voor ogen hadden kregen we een resultaat die onze verwachtingen ruimschoots overtrof.
Professioneel , vriendelijk, behulpzaam en duidelijkheid.
Bij deze, zeer aan te raden en wij willen nogmaals onze dank uitspreken aan Robbert en zijn collega’s voor een fantastische uitzending en begeleiding.

Rogier Rustige

Response from My CMS

Rogier, het was een feest om te doen! Goede muziek en interessante gesprekken. Volgend jaar met publiek!

Topservice

Rated 5 out of 5
6 March 2020

Ik had direct voor een klus een camera nodig voor in de middag. ‘s Morgens met Robbert gebeld en hij had direct goed materiaal voor me. Heeft alles perfect afgeleverd. Hij had alles goed afgesteld en vooraf geinstalleerd. Alles in goede tassen, kant-en-klaar. Robbert heeft de tijd voor me genomen om het een en ander uit te leggen. Topservice en Robbert is ook nog eens een aardige vent.

Henk van Beek

Zeer tevreden met huren van spullen

Rated 5 out of 5
2 January 2020

Top kwaliteit, Prijzen zijn scherp, Er wordt met je meegedacht over oplossingen.
Wij blijven zeker video spullen huren bij Keytown.

MyStreaming

Zeer te vreden

Rated 5 out of 5
28 December 2019

Goede service en flexibel en niet duur. Zeer te vreden.

Carlo

Super service en assortiment! Bijna perfect

Rated 4 out of 5
20 December 2019

Zeer goede service! Er wordt met je meegedacht over oplossingen. Prijzen zijn scherp en de spullen komen allemaal keurig in flightcase, waardoor je merkt dat er met zorg wordt omgegaan met de apparatuur! Het broadcast assortiment is zeer volledig en maakt het compleet met de Presetmaster software. Verder zou het assortiment misschien kunnen worden uitgebreid met een glasvezeloplossing en wat high end camera’s zoals een FS5 of FS7.
Verder niets te klagen, echt hele vriendelijke service en zeer goede betaalbare spullen.

Vidion

Response from My CMS

We zijn bezig met een paar glasvezelproducten, meer nieuws in 2020! Bedankt!